کلیدواژه‌ها = فعالیت آنتی‌اکسیدانی
تعداد مقالات: 14
5. سنتز نانو ذرات بر پایه سورفکتنت حاوی اسانس Mentha piperita L. و Mentha pulegium L. به‌منظور بررسی رهایش اسانس و فعالیت آنتی‌اکسیدانی

دوره 34، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 359-379

مطهره السادات مظلوم؛ سمیرا نادری نژاد؛ فرشته واحدیان؛ فاطمه حقیرالسادات؛ فاطمه دانشمند


6. بررسی برخی خصوصیات فیتوشیمیایی گاوزبان ایرانی (Echium amoenum Fisch. & Mey.)تحت تأثیر تراکم گیاهی و کودهای آلی و شیمیایی مختلف

دوره 33، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 649-662

محمد بهزاد امیری؛ پرویز رضوانی‌مقدم؛ محسن جهان؛ میلاد صالح آبادی؛ نگار ناصری


7. بررسی خصوصیات فیتوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و اثر عوامل اکولوژیکی بر پراکنش Salvia aethiopis L. در منطقه هزارجریب بهشهر

دوره 33، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 256-267

عیسی جعفری فوتمی؛ موسی اکبرلو؛ معصومه مازندرانی؛ محمدرحیم فروزه


8. اثر روشهای مختلف بسته‌بندی بر خصوصیات کمّی و کیفی گیاه دارویی بادرشبی (Dracocephalum moldavica L.)

دوره 30، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1393، صفحه 142-157

مصباح بابالار؛ سعیده محتشمی؛ سیدمحمد ابراهیم‌زاده موسوی؛ محمدحسین میرجلیلی


10. بررسی اثر استخراج ترکیب‌های فنولی میوه بلوط (Quercus branti var persica Lindl.) با حلال‌های مختلف بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی آنها در ثبات اکسیداتیو روغن آفتابگردان

دوره 28، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1391، صفحه 59-72

مریم قادری قهفرخی؛ مهران اعلمی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمدحسین عزیزی؛ محمد قربانی


11. بررسی اثر ضداکسیدانی پوست و میوه بلوط (Quercus persica Jaub. & Spach) بر روغن‌های خوراکی سویا و آفتابگردان

دوره 27، شماره 3، مهر و آبان 1390، صفحه 397-406

امیر عزیزی؛ عبدالمجید عزیزی؛ غلامرضا عزیزی؛ شهره زندی؛ شهاب خاقانی


12. تأثیر شوری و تغذیه روی بر رشد و خواص آنتی‌اکسیدانی رزماری (Rosmarinus officinalis L.) در یک خاک آهکی

دوره 27، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1390، صفحه 25-35

مجید حجازی مهریزی؛ حسین شریعتمداری؛ امیرحسین خوشگفتارمنش؛ فریبرز معطر


14. بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی برگ و پوست شاخه گیاه Pterocarya fraxinifolia (Lam.) Spach

دوره 24، شماره 3، مهر و آبان 1387، صفحه 374-384

سید محمد نبوی؛ محمدعلی ابراهیم زاده؛ سید فاضل نبوی