همکاری با انجمن علمی گیاهان دارویی ایران
دوره 40 (1403)
دوره 39 (1402)
دوره 38 (1401)
دوره 37 (1400)
دوره 36 (1399)
دوره 35 (1398)
دوره 34 (1397)
دوره 33 (1396)
دوره 32 (1395)
دوره 31 (1394)
دوره 30 (1393)
دوره 29 (1392)
دوره 28 (1391)
دوره 27 (1390)
دوره 26 (1389)
دوره 25 (1388)
دوره 24 (1387)
دوره 23 (1386)
دوره 22 (1385)
دوره 21 (1384)
دوره 20 (1383)
دوره 19 (1382)
دوره 18 (1381-7)
دوره 17 (1381-6)
دوره 16 (1381-5)
دوره 15 (1381-4)
دوره 14 (1381-3)
دوره 13 (1381-2)
دوره 12 (1381-1)
دوره 11 (1380-5)
دوره 10 (1380-4)
دوره 9 (1380-3)
دوره 8 (1380-2)
دوره 7 (1380-1)
دوره 6 (1379)
دوره 5 (1379)
دوره 4 (1378)
دوره 3 (1378)
دوره 1 (1377)
پیشگفتار
دوره 2، شماره 1 ، بهمن 1377، صفحه 3-14

چکیده
  در جلد 1و 2 مجموعه مقالات گیاهان معطر و دارویی،بخشی از نتایج حاصله از طرح تحقیقاتی مشترک موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع و سازمان فائو به نام "گسترش توان تحقیقاتی در زمینه گیاهان معطر" آمده است.این طرح همانگونه که از عنوانش برمی آید به منظور راه اندازی تحقیقات جهت استخراج و شناسایی کمی و کیفی اسانسها و عصاره های گیاهی تعدادی از گیاهان مهم ...  بیشتر

بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس پونه Mentha pulegium L.
دوره 2، شماره 1 ، بهمن 1377، صفحه 15-25

چکیده
  محل جمع آوری گیاه: لاهیجان فصل جمع آوری گیاه: تابستان اندام مورد استفاده: قسمتهای هوایی گیاه روش اسانس گیری: تقطیر با آب و بخار با دستگاه Kaiser & Lang بازده اسانس: 0.2% نسبت به وزن گیاه خشک ترکیبهای اصلی: پولگون (66.5%)، منتون (24.5%)، منتوفوران (4.2%)   بیشتر

بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس برازمبل Perovskia abrotanoides Karel.
دوره 2، شماره 1 ، بهمن 1377، صفحه 26-37

چکیده
  محل جمع آوری گیاه: گرگان فصل جمع آوری گیاه: تابستان اندام مورد استفاده: قسمتهای هوایی گیاه روش اسانس گیری: تقطیر با آب و بخار با دستگاه Kaiser & Lang بازده اسانس: 1.8% نسبت به وزن گیاه خشک ترکیبهای اصلی: کامفر (23%)، لیمونن+ 1و8-سینئول (19%)، دلتا-3-کارن (9%)، کمفن (5%)  بیشتر

بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده عصاره اقاقیا Robina pseudoacacia L.
دوره 2، شماره 1 ، بهمن 1377، صفحه 38-46

چکیده
  محل جمع آوری گیاه: باغ گیاهشناسی ایران فصل جمع آوری گیاه: بهار اندام مورد استفاده: گل روش اسانس گیری: خیساندن در حلال هگزان بازده اسانس: 0.1% نسبت به وزن گیاه ترکیبهای اصلی: کارواکرول (46.1%)، متیل آنترانیلات (20.6%)، N- فنیل – فرماید (12.5%)، نرولیدول (6.4%)  بیشتر

بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده عصاره بیدمشک Salix aegyptiaca L.
دوره 2، شماره 1 ، بهمن 1377، صفحه 47-55

چکیده
  محل جمع آوری گیاه: باغ گیاهشناسی ایران فصل جمع آوری گیاه: بهار اندام مورد استفاده: گل روش اسانس گیری: خیساندن در حلال هگزان بازده اسانس: 0.8% نسبت به وزن گیاه ترکیبهای اصلی: دودکان (28%)، فنیل اتیل الکل (12.6%)، تترا دکان (10.3%)، اگنول (8.4%)   بیشتر

بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده عصاره گل طاووسی Spartium junceum L.
دوره 2، شماره 1 ، بهمن 1377، صفحه 56-63

چکیده
  محل جمع آوری گیاه: باغ گیاه شناسی ایران فصل جمع آوری گیاه: بهار اندام مورد استفاده: سرشاخه های گلدار روش اسانس گیری: خیساندن در حلال هگزان بازده اسانس: 1.5% نسبت به وزن اولیه گیاه ترکیبهای اصلی: بنزوئیک اسید، 2-آمینو-متیل آستر (32%)، α- فارنزن (11%)، فنیل اتیل الکل (10%)  بیشتر

بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده عصاره چای کوهی Stachys lavandolifolia Vahl.
دوره 2، شماره 1 ، بهمن 1377، صفحه 64-75

چکیده
  محل جمع آوری گیاه: سیراچال فصل جمع آوری گیاه: بهار اندام مورد استفاده: سرشاخه های گلدار روش اسانس گیری: خیساندن در حلال هگزان بازده اسانس: 5.9% نسبت به وزن گیاه ترکیبهای اصلی: میرسن (20%)، آلفا- پی نن (18%)، گاما – مورولن (13.2%)، اگنول (7%)  بیشتر

بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس چای کوهی Stachys lavandulifolia Vahl.
دوره 2، شماره 1 ، بهمن 1377، صفحه 76-82

چکیده
  محل جمع آوری گیاه: سیراچال فصل جمع آوری گیاه: خرداد ماه اندام مورد استفاده: قسمت هوایی گیاه روش اسانس گیری: تقطیر با آب و بخار Kaiser & Lang بازده اسانس: 3.3 درصد نسبت به وزن گیاه خشک   ترکیبهای اصلی: آلفا- توجن (23%)، لیمونن + 1و8 – سینئول (19%)، بتا – توجن (11%)، بتا- کاریوفیلن (9%)  بیشتر

بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس مینای شاه اسپرمی Tanacetum balsamita L. subsp. Balsamita
دوره 2، شماره 1 ، بهمن 1377، صفحه 83-91

چکیده
  محل جمع آوری گیاه: باغ گیاه شناسی ایران فصل جمع آوری گیاه: تابستان اندام مورد استفاده: قسمت های هوایی گیاه روش اسانس گیری: تقطیر با آب و بخار با دستگاه Kaiser & Lang بازده اسانس: 0.8% نسبت به وزن گیاه ترکیبهای اصلی: کارون (54%)، آلفا – توجن (17%)، بتا – بیزابولن (5%)  بیشتر

بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس آویشن شیرازی Zataria multiflora Boiss.
دوره 2، شماره 1 ، بهمن 1377، صفحه 92-102

چکیده
  محل جمع آوری گیاه: استان فارس فصل جمع آوری گیاه: خرداد ماه اندام مورد استفاده: قسمت هوایی گیاه روش اسانس گیری: تقطیر با آب و بخار با دستگاه Kaiser & Lang بازده اسانس: 3.3 درصد نسبت به وزن گیاه خشک ترکیبهای اصلی: کارواکرول (37%)، ارتو- سیمن (15%)، دودکان (9%)، گاما – ترپینن (6.5%)  بیشتر

بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده کاکوتی کوهی Ziziphora clinopodioides Lam.
دوره 2، شماره 1 ، بهمن 1377، صفحه 103-114

چکیده
  محل جمع آوری گیاه: پلور فصل جمع آوری گیاه: تابستان اندام مورد استفاده: قسمت های هوایی گیاه روش اسانس گیری: تقطیر با آب و بخار با دستگاه Kaiser & Lang بازده اسانس: 1.2 درصد نسبت به وزن گیاه خشک ترکیبهای اصلی: پولگون (24.7%)،  نئومنتول (13%)  بیشتر

بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس کاکوتی Ziziphora tenuir L.
دوره 2، شماره 1 ، بهمن 1377، صفحه 115-120

چکیده
  محل جمع آوری گیاه: تهران فصل جمع آوری گیاه: بهار اندام مورد استفاده: قسمتهای هوایی گیاه روش اسانس گیری: تقطیر با آب و بخار با دستگاه  Kaiser & Lang    بازده اسانس: 0.8% نسبت به وزن خشک گیاه ترکیبهای اصلی: پولگون (82.6%)، لیمونن (6.8%)، سینئول (1.9%)  بیشتر