همکاری با انجمن علمی گیاهان دارویی ایران
دوره 40 (1403)
دوره 39 (1402)
دوره 38 (1401)
دوره 37 (1400)
دوره 36 (1399)
دوره 35 (1398)
دوره 34 (1397)
دوره 33 (1396)
دوره 32 (1395)
دوره 31 (1394)
دوره 30 (1393)
دوره 29 (1392)
دوره 28 (1391)
دوره 27 (1390)
دوره 26 (1389)
دوره 25 (1388)
دوره 24 (1387)
دوره 23 (1386)
دوره 22 (1385)
دوره 21 (1384)
دوره 20 (1383)
دوره 19 (1382)
دوره 18 (1381-7)
دوره 17 (1381-6)
دوره 16 (1381-5)
دوره 15 (1381-4)
دوره 14 (1381-3)
دوره 13 (1381-2)
دوره 12 (1381-1)
دوره 11 (1380-5)
دوره 10 (1380-4)
دوره 9 (1380-3)
دوره 8 (1380-2)
دوره 7 (1380-1)
دوره 6 (1379)
دوره 5 (1379)
دوره 4 (1378)
دوره 3 (1378)
دوره 2 (1377)
دوره 1 (1377)
بررسی کمی و کیفی کربوهیدراتهای صمغ گونه Acacia nilotica

محمود نادری حاجی باقرکندی؛ محمدباقر رضایی؛ کامکار جایمند

دوره 19، شماره 2 ، مرداد 1382، ، صفحه 149-156

چکیده
  کربوهیدراتها یکی از سه گروه عمده مواد مغذی می‌باشند که به عنوان منبع انرژی و درمان بعضی از بیماریها در انسان استفاده می‌شود. همچنین به عنوان استخوانبندی در گیاهان مصرف دارد. صمغ عربی در بین انواع صمغها، بهترین صمغ طبیعی است که می‌توان در صنایع مختلف مصرف نمود. صمغAcacia nilotica  از جمله صمغهای کربوهیدراتی می‌باشد که از آن در موارد غذایی، ...  بیشتر

اندازه‌گیری کربوهیدارتهای محلول در ژل گیاه صبر (Aloe vera (L.) Burm. F)

محمدباقر رضایی؛ محمود محمود نادری حاجی باقرکندی؛ محمود معلمی

دوره 15، شماره 1 ، دی 1381، ، صفحه 83-89

چکیده
  کربوهیدراتها نخستین موادی هستند که از طریق فتوسنتز در گیاه ساخته شده و یکی از گروههای عمده در مواد تغذیه‌ای محسوب می‌شوند. همچنین این مواد در داروشناسی و درمان از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار می‌باشند. کربوهیدارتها از جمله گلوکز به طور طبیعی در گیاهان یافت می‌شوند و مورد توجه هستند. بنابراین بررسی کربوهیدراتهای موجود در ژل گیاه ...  بیشتر