دوره 40 (1403)
دوره 39 (1402)
دوره 38 (1401)
دوره 37 (1400)
دوره 36 (1399)
دوره 35 (1398)
دوره 34 (1397)
دوره 33 (1396)
دوره 32 (1395)
دوره 31 (1394)
دوره 30 (1393)
دوره 29 (1392)
دوره 28 (1391)
دوره 27 (1390)
دوره 26 (1389)
دوره 25 (1388)
دوره 24 (1387)
دوره 23 (1386)
دوره 22 (1385)
دوره 21 (1384)
دوره 20 (1383)
دوره 19 (1382)
دوره 18 (1381-7)
دوره 17 (1381-6)
دوره 16 (1381-5)
دوره 15 (1381-4)
دوره 14 (1381-3)
دوره 13 (1381-2)
دوره 12 (1381-1)
دوره 11 (1380-5)
دوره 10 (1380-4)
دوره 9 (1380-3)
دوره 8 (1380-2)
دوره 7 (1380-1)
دوره 6 (1379)
دوره 5 (1379)
دوره 4 (1378)
دوره 3 (1378)
دوره 2 (1377)
دوره 1 (1377)
کلیدواژهها = آلفا-فلاندرن
تعداد مقالات: 4
مطالعه ترکیبهای شیمیایی و فعالیت ضدباکتریایی اسانس شوید (Anethum graveolens L.) بهعنوان نگهدارنده و طعمدهنده طبیعی در آب کرفس
دوره 37، شماره 2 ، خرداد و تیر 1400، ، صفحه 350-363
چکیده
شناسه دیجیتال (DOR):98.1000/1735-0905.1400.37.350.106.2.1605.1587امروزه با توجه به اثرات جانبی نگهدارندههای شیمیایی و توجه تولیدکنندگان مواد غذایی به نگهدارندههای طبیعی، ارزیابی اثرات ضدمیکروبی نگهدارندههای طبیعی در مدلهای آزمایشگاهی و غذایی ضروری به نظر میرسد. در این تحقیق اسانسگیری از ساقه و برگ گیاه شوید (Anethum graveolens L.) با روش تقطیر و شناسایی ... بیشتربررسی تغییرات کمّی و کیفی اسانس Echinophora platyloba DC. تحت تأثیر روشهای مختلف خشک کردن
دوره 37، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1400، ، صفحه 178-192
چکیده
شناسه دیجیتال (DOR):98.1000/1735-0905.1400.37.178.105.1.1576.1606بهمنظور ارزیابی صفات کمّی و کیفی گیاه خوشاریزه عطری (Echinophora platyloba DC.) تحت تأثیر روشهای مختلف خشک کردن تحقیقی در قالب طرح کامل تصادفی با 3 تکرار در سال 1398 انجام شد. تیمارهای آزمایش شامل گیاه تازه، خشک کردن گیاه در سایه و آفتاب، آون 45، 55 و 65 درجه سلسیوس، آون خلأ 45، 55 و 65 درجه سلسیوس، میکروویو 200، ... بیشتربررسی تغییرات کمی و کیفی اسانس گیاه Diplotaenia cachrydifolia Boiss. به عنوان عامل ضد کیفیت علوفه در دو حالت سبز و خشک
دوره 25، شماره 1 ، اردیبهشت 1388، ، صفحه 85-91
چکیده
اسانس قسمتهای هوایی گیاه گرز (Diplotaenia cachrydifolia Boiss.) در دو حالت سبز و خشک از نظر میزان و درصد ترکیبهای موجود در آن، مورد بررسی قرار گرفت تا علت غیر خوشخوراک بودن و سمیت آن در حالت سبز و خوشخوراک شدن آن برای دام در حالت خشک، مشخص شود. استخراج اسانس به روش تقطیر با آب انجام شد. اسانس استخراج شده توسط دستگاه گاز گروماتوگرافی متصل به طیفسنج ... بیشتراستخراج و شناسایی ترکیبهای فرار Echinophora sibthorpiana Guss
دوره 20، شماره 2 ، مرداد 1383، ، صفحه 149-158