ا
-
احمدی، لطیفه
مقایسه ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس مرزه زراعی Satureja hortensis به دو روش تقطیر با بخار آب و تقطیر با آب [دوره 7، شماره 1، 1380، صفحه 55-70]
-
احمدی، لطیفه
بررسی تاثیر زمان کشت دیم بر روی ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس زیره سبز Cuminium cyminium [دوره 7، شماره 1، 1380، صفحه 89-100]
-
امین، غلامرضا
بررسی تاثیر کودهای آلی و شیمیایی بر عملکرد رازیانه [دوره 7، شماره 1، 1380، صفحه 1-26]
ب
-
باباخانلو، پرویز
بررسی تاثیر کودهای آلی و شیمیایی بر عملکرد رازیانه [دوره 7، شماره 1، 1380، صفحه 1-26]
-
برازنده، محمدمهدی
شناسایی ترکیبات متشکله روغن اسانسی گونه برگ بو (.Laurus nobilis L) از دو منطقه مختلف [دوره 7، شماره 1، 1380، صفحه 113-127]
ج
-
جایمند، کامکار
بررسی ترکیبهای شیمیایی اسانس پوست میوه و برگ بنه Pistacia atlantica subsp. mutica [دوره 7، شماره 1، 1380، صفحه 129-141]
د
-
دهقانی شورکی، یحیی
بررسی ترکیبهای شیمیایی اسانس پوست میوه و برگ بنه Pistacia atlantica subsp. mutica [دوره 7، شماره 1، 1380، صفحه 129-141]
ر
-
رضایی، محمد باقر
بررسی ترکیبهای شیمیایی اسانس پوست میوه و برگ بنه Pistacia atlantica subsp. mutica [دوره 7، شماره 1، 1380، صفحه 129-141]
س
-
سفیدکن، فاطمه
بررسی تاثیر کودهای آلی و شیمیایی بر عملکرد رازیانه [دوره 7، شماره 1، 1380، صفحه 1-26]
-
سفیدکن، فاطمه
بررسی اسانس اندامهای هوایی و میوه گشنیز .Coriandrum sativum L [دوره 7، شماره 1، 1380، صفحه 71-87]
ش
-
شریفی عاشورآبادی، ابراهیم
بررسی تاثیر کودهای آلی و شیمیایی بر عملکرد رازیانه [دوره 7، شماره 1، 1380، صفحه 1-26]
ع
-
عسگری، فاطمه
تعیین فعالیت آنزیمهای پراکسیداز و نیترات ردوکتاز در گیاه .Thymus pubescens Boiss. et kotschy et Celak [دوره 7، شماره 1، 1380، صفحه 27-53]
-
علی احمد کروری، سودابه
مقایسه اسانس رزین درختان بنه در استانهای کرمانشاه، لرستان و ایلام [دوره 7، شماره 1، 1380، صفحه 144-160]
غ
-
غفاری، سید محمود
بررسی مقایسه ای مراحل رویشی و سازگاری 5 کولتیوار مختلف وایول (Partenium argentatum) [دوره 7، شماره 1، 1380، صفحه 101-111]
ف
-
فاکر باهر، زهرا
بررسی مقایسه ای مراحل رویشی و سازگاری 5 کولتیوار مختلف وایول (Partenium argentatum) [دوره 7، شماره 1، 1380، صفحه 101-111]
ق
-
قربانلی، مه لقا
تعیین فعالیت آنزیمهای پراکسیداز و نیترات ردوکتاز در گیاه .Thymus pubescens Boiss. et kotschy et Celak [دوره 7، شماره 1، 1380، صفحه 27-53]
-
قلاوند، امیر
بررسی تاثیر کودهای آلی و شیمیایی بر عملکرد رازیانه [دوره 7، شماره 1، 1380، صفحه 1-26]
ک
-
کالیراد، عهدیه
بررسی تاثیر زمان کشت دیم بر روی ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس زیره سبز Cuminium cyminium [دوره 7، شماره 1، 1380، صفحه 89-100]
ل
-
لباسچی، محمدحسین
بررسی تاثیر کودهای آلی و شیمیایی بر عملکرد رازیانه [دوره 7، شماره 1، 1380، صفحه 1-26]
م
-
متین، ابوالقاسم
بررسی تاثیر کودهای آلی و شیمیایی بر عملکرد رازیانه [دوره 7، شماره 1، 1380، صفحه 1-26]
-
مراقبی، فرهنگ
مقایسه اسانس رزین درختان بنه در استانهای کرمانشاه، لرستان و ایلام [دوره 7، شماره 1، 1380، صفحه 144-160]
-
میرزا، مهدی
مقایسه ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس مرزه زراعی Satureja hortensis به دو روش تقطیر با بخار آب و تقطیر با آب [دوره 7، شماره 1، 1380، صفحه 55-70]
-
میرزا، مهدی
بررسی تاثیر زمان کشت دیم بر روی ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس زیره سبز Cuminium cyminium [دوره 7، شماره 1، 1380، صفحه 89-100]
-
میرزا، مهدی
مقایسه اسانس رزین درختان بنه در استانهای کرمانشاه، لرستان و ایلام [دوره 7، شماره 1، 1380، صفحه 144-160]
ن
-
نورمحمدی، قربان
بررسی تاثیر کودهای آلی و شیمیایی بر عملکرد رازیانه [دوره 7، شماره 1، 1380، صفحه 1-26]