دوره 40 (1403)
دوره 39 (1402)
دوره 38 (1401)
دوره 37 (1400)
دوره 36 (1399)
دوره 35 (1398)
دوره 34 (1397)
دوره 33 (1396)
دوره 32 (1395)
دوره 31 (1394)
دوره 30 (1393)
دوره 29 (1392)
دوره 28 (1391)
دوره 27 (1390)
دوره 26 (1389)
دوره 25 (1388)
دوره 24 (1387)
دوره 23 (1386)
دوره 22 (1385)
دوره 21 (1384)
دوره 20 (1383)
دوره 19 (1382)
دوره 18 (1381-7)
دوره 17 (1381-6)
دوره 16 (1381-5)
دوره 15 (1381-4)
دوره 14 (1381-3)
دوره 13 (1381-2)
دوره 12 (1381-1)
دوره 11 (1380-5)
دوره 10 (1380-4)
دوره 9 (1380-3)
دوره 8 (1380-2)
دوره 7 (1380-1)
دوره 6 (1379)
دوره 5 (1379)
دوره 4 (1378)
دوره 3 (1378)
دوره 2 (1377)
دوره 1 (1377)
کلیدواژهها = زیتون
تعداد مقالات: 3
تأثیر رژیم غذایی حاوی میوههای خرما، انجیر و زیتون بر وزن، آستانه درد و حافظه موش سفید آزمایشگاهی
دوره 25، شماره 2 ، مرداد 1388، ، صفحه 149-158
چکیده
خرما با نام علمیPhoenix ductylifera L.، میوهای حیاتبخش و پرمصرف در رژیم غذایی کشورهای عربیست. این میوه دارای چندین اثر مهم فارماکولوژیک نظیر آنتیاکسیدان و آنتیموتاژنی است. انجیر با نام علمی Ficus carica L. دارای فعالیت آنتیموتاژن و آنتیاکسیدانی بالا بوده و افزایش معنیداری از ظرفیت آنتیاکسیدانی را برای مدت چهار ساعت بعد از مصرف تولید ... بیشترمطالعه تاثیر سرمای مصنوعی و طبیعی بر روی برخی شاخص های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی ارقام زیتون
دوره 21، شماره 2 ، مرداد 1384، ، صفحه 151-159
چکیده
این آزمایش درطی سالهای 1380 و 1381 روی نهالهای یکساله ارقام زیتون محلی (زرد و روغنی) و خارجی (میشن و کرونائیکی) درطی دو حالت رشدی متفاوت، سازگار به سرما و ناسازگار به سرماصورت گرفت. اعمال تیمارسرمای طبیعی از طریق قرارگیری نهالهای ارقام مورد نظر در فضای آزاد طی فصل رشد طبیعی صورت گرفت و اثرسرما روی شاخصهای رشد رویشی از قبیل رشد طولی ... بیشتراستخراج و تعیین میزان ترکیب اولئوروپین در پسآب حاصل از شستشوی میوه Olea europa L
دوره 21، شماره 2 ، مرداد 1384، ، صفحه 224-232