همکاری با انجمن علمی گیاهان دارویی ایران
دوره 40 (1403)
دوره 39 (1402)
دوره 38 (1401)
دوره 37 (1400)
دوره 36 (1399)
دوره 35 (1398)
دوره 34 (1397)
دوره 33 (1396)
دوره 32 (1395)
دوره 31 (1394)
دوره 30 (1393)
دوره 29 (1392)
دوره 28 (1391)
دوره 27 (1390)
دوره 26 (1389)
دوره 25 (1388)
دوره 24 (1387)
دوره 23 (1386)
دوره 22 (1385)
دوره 21 (1384)
دوره 20 (1383)
دوره 19 (1382)
دوره 18 (1381-7)
دوره 17 (1381-6)
دوره 16 (1381-5)
دوره 15 (1381-4)
دوره 14 (1381-3)
دوره 13 (1381-2)
دوره 12 (1381-1)
دوره 11 (1380-5)
دوره 10 (1380-4)
دوره 9 (1380-3)
دوره 8 (1380-2)
دوره 7 (1380-1)
دوره 6 (1379)
دوره 5 (1379)
دوره 4 (1378)
دوره 3 (1378)
دوره 2 (1377)
دوره 1 (1377)
تأثیر پروبیوتیک و روغن دانه گیاه دارویی کدو تخم‌کاغذی (Cucurbita pepo L. convar. pepo var. styriaca) بر صفات تولیدی، فراسنجه‌های خونی و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی

داریوش خادمی شورمستی؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی

دوره 36، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1399، ، صفحه 86-97

https://doi.org/10.22092/ijmapr.2020.127733.2636

چکیده
  شناسه دیجیتال (DOR):98.1000/1735-0905.1398.36.86.99.1.1578.1610این آزمایش به‌منظور بررسی تأثیر پروبیوتیک بر صفات تولیدی، فراسنجه‌های خونی، لیپوپروتئین‌های سرمی و پاسخ ایمنی خونی جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با روغن دانه کدو تخم‌کاغذی (Cucurbita pepo L. convar. pepo var. styriaca) انجام شد. تعداد 480 قطعه جوجه گوشتی یک‌روزه سویه تجاری آرین در آزمایش فاکتوریل 3×2، با دو منبع ...  بیشتر

مقایسه اثر آنتی‌بیوفین، پروبیوتیک گالیپرو و آنتی‌بیوتیک ویرجینامایسین در جیره حاوی جو بر عملکرد، کلسترول و تری‌گلیسرید خون و پاسخ ایمنی SRBC در جوجه‌های گوشتی

مهدی مهرآبادی؛ فرید شریعتمداری؛ محمدامیر کریمی ترشیزی

دوره 27، شماره 3 ، آبان 1390، ، صفحه 431-439

https://doi.org/10.22092/ijmapr.2011.6384

چکیده
  این تحقیق به منظور بررسی اثر آنتی‌بیوتیک محرک رشد، عصاره گیاهی آویشن باغی (آنتی‌بیوفین) و پروبیوتیک در جیره حاوی جو بر عملکرد جوجه‌های گوشتی انجام شد. به مدت چهار هفته از (14 تا 42 روزگی) با استفاده از 320 قطعه جوجه گوشتی نر سویه راس در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با 4 تیمار، 4 تکرار و 20 قطعه جوجه گوشتی در هر تکرار انجام شد. تیمارهای آزمایشی ...  بیشتر