همکاری با انجمن علمی گیاهان دارویی ایران
دوره 40 (1403)
دوره 39 (1402)
دوره 38 (1401)
دوره 37 (1400)
دوره 36 (1399)
دوره 35 (1398)
دوره 34 (1397)
دوره 33 (1396)
دوره 32 (1395)
دوره 31 (1394)
دوره 30 (1393)
دوره 29 (1392)
دوره 28 (1391)
دوره 27 (1390)
دوره 26 (1389)
دوره 25 (1388)
دوره 24 (1387)
دوره 23 (1386)
دوره 22 (1385)
دوره 21 (1384)
دوره 20 (1383)
دوره 19 (1382)
دوره 18 (1381-7)
دوره 17 (1381-6)
دوره 16 (1381-5)
دوره 15 (1381-4)
دوره 14 (1381-3)
دوره 13 (1381-2)
دوره 12 (1381-1)
دوره 11 (1380-5)
دوره 10 (1380-4)
دوره 9 (1380-3)
دوره 8 (1380-2)
دوره 7 (1380-1)
دوره 6 (1379)
دوره 5 (1379)
دوره 4 (1378)
دوره 3 (1378)
دوره 2 (1377)
دوره 1 (1377)
تغییرات عمقی درصد پوشش و بیومس جلبک آگاروفیت Gracilaria salicornia (C. Agardh) Dawson و پراکنش آن در سواحل خلیج فارس

رضا ربیعی؛ جلوه سهرابی‌پور

دوره 23، شماره 1 ، اردیبهشت 1386، ، صفحه 23-38

چکیده
  جلبک Gracilaria salicornia (C. Agardh) Dawson از خانواده گراسیلاریاسه (Gracilariaceae) و شاخه جلبک‌های قرمز (Rhodophyta) از منابع اصلی استخراج آگار در جهان محسوب می‌شود. این گونه پراکنش وسیعی در دریاهای نواحی گرم جهان از جمله سواحل جنوبی ایران دارد که دارای جمعیت‌های رویشی کم اما متراکمی در سواحل شمال شرق جزیره قشم می‌باشد. با توجه به اهمیت و ارزش اقتصادی گونه‌های ...  بیشتر

مقایسه کمی کربوهیدراتهای محلول در آگار تهیه شده از دو جلبک Gracilaria canaliculata و Gracilaria foliifera از خلیج فارس

محمدباقر رضایی؛ محمود نادری حاجی باقرکندی؛ کامکار جایمند

دوره 19، شماره 3 ، آبان 1382، ، صفحه 233-238

چکیده
  کربوهیدراتهای طبیعی موجود در گیاهان در صنایع غذایی به لحاظ استفاده به عنوان منبع انرژی و موارد متعدد دیگر از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشند.  آگار ماده ای  ژلاتینی است و ترکیب دی ساکارید Agarobiose، ساختمان عمومی ثابتی از تمام پلی ساکارید های موجود در آگار است. ساختار شیمیایی آگار باعث شده است که آگار ماده بسیار مفیدی برای بیشتر صنایع ...  بیشتر