دوره 40 (1403)
دوره 39 (1402)
دوره 38 (1401)
دوره 37 (1400)
دوره 36 (1399)
دوره 35 (1398)
دوره 34 (1397)
دوره 33 (1396)
دوره 32 (1395)
دوره 31 (1394)
دوره 30 (1393)
دوره 29 (1392)
دوره 28 (1391)
دوره 27 (1390)
دوره 26 (1389)
دوره 25 (1388)
دوره 24 (1387)
دوره 23 (1386)
دوره 22 (1385)
دوره 21 (1384)
دوره 20 (1383)
دوره 19 (1382)
دوره 18 (1381-7)
دوره 17 (1381-6)
دوره 16 (1381-5)
دوره 15 (1381-4)
دوره 14 (1381-3)
دوره 13 (1381-2)
دوره 12 (1381-1)
دوره 11 (1380-5)
دوره 10 (1380-4)
دوره 9 (1380-3)
دوره 8 (1380-2)
دوره 7 (1380-1)
دوره 6 (1379)
دوره 5 (1379)
دوره 4 (1378)
دوره 3 (1378)
دوره 2 (1377)
دوره 1 (1377)
کلیدواژهها = Mentha spicata L
تعداد مقالات: 4
تأثیر عصاره نعنا (Mentha spicata L.) در پوشش چندسازهای کربوکسی متیل سلولز اسید اولئیک بر ماندگاری فیله ماهی طی دوره نگهداری در شرایط سرد
دوره 36، شماره 5 ، آذر و دی 1399، ، صفحه 724-733
چکیده
شناسه دیجیتال (DOR):98.1000/1735-0905.1399.36.724.103.5.1578.1583امروزه تمایل به استفاده از زیست نگهدارندهها ازجمله عصارههای گیاهی بهعنوان جایگزین پاداکسندهها و ضدمیکروبهای مصنوعی افزایش یافته است. از سوی دیگر افزودن چربیها ازجمله اسید اولئیک به زیستبسپارها در بستهبندیهای فعال، موجب کاهش نفوذپذیری آنها نسبت به بخار آب میشود. بهمنظور ... بیشتراثر مقدار اضافی عنصر روی بر میزان تجمع برخی عناصر ضروری و پاسخهای آنتیاکسیدانی گیاه دارویی نعناع سبز (Mentha spicata L.)
دوره 24، شماره 4 ، بهمن 1387، ، صفحه 530-540
چکیده
بهمنظور مطالعه تأثیر غلظتهای مختلف عنصر روی بر گیاه نعناع سبز (Mentha spicata L.)، گیاه مورد نظر به مدت 12 هفته در اتاق رشد با شرایط کنترل شده کشت شد. سپس میزان پراکسیداسیون لیپیدها، ترکیبهای فنلی، پروتئین کل و غلظت یونهای آهن، روی و منیزیم در نمونهها اندازهگیری شد. براساس نتایج بدست آمده محتوای ترکیبهای فنلی مانند فلاونوئیدها و آنتوسیانینهای ... بیشتراثرات ضد لیستریایی عصاره روغنی نعناع (Mentha spicata L.) در یک مدل غذایی
دوره 24، شماره 3 ، آبان 1387، ، صفحه 326-332
چکیده
در این بررسی، اثر عصاره نعناع (Mentha spicata L.) در غلظتهای 5/0%، 1% و 2% بر باکتری لیستریا مونوسیتوژنز (Listeria monocytogenes) در پنیر نرم پاستوریزه که به هر گرم آن 106 سلول باکتری اضافه شده بود، در دماهای 7 و 15 درجه سانتیگراد و در یک دوره زمانی 15 روزه مطالعه شد. در دمای 7 درجه سانتیگراد، لیستریامونوسیتوژنزپس از 15 روز در تمام غلظتهای بکار برده شده، کاهش ... بیشتررابطه فعالیتهای ضد میکروبی روغنهای اسانسی Mentha spicata L. و Chenopodium ambrosioides L. با خواص آنتیاکسیدانی و رادیکالزدایی آنها
دوره 23، شماره 4 ، بهمن 1386، ، صفحه 492-503