کلیدواژه‌ها = نعناع فلفلی (Mentha piperita L.)
تعداد مقالات: 9
1. اثر دو رقم خربزه و کشت مخلوط چهار گونه گیاه دارویی بر جمعیت حشرات آفت و عملکرد میوه

دوره 35، شماره 6، بهمن و اسفند 1398، صفحه 967-976

آمنه رئیسی؛ حسین آروئی؛ سیدمحسن نبوی کلات؛ سید حسین نعمتی


4. اثر متیل‌جاسمونات و تنش شوری بر ویژگی‌های فیزیولوژیکی و فیتوشیمیایی گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita L.)

دوره 33، شماره 3، مرداد و شهریور 1396، صفحه 449-465

الهه وطن خواه؛ بهناز کلانتری؛ بابک عندلیبی


5. تأثیر تنش خشکی و جاسمونیک اسید روی صفات مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.)

دوره 33، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 268-280

عزیزاله خیری؛ هانیه توری؛ نجم الدین مرتضوی


8. بررسی عملکرد نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) تحت روشهای تغذیه مختلف (متداول، ارگانیک و تلفیقی)

دوره 31، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 903-918

محمدرضا کدوری؛ ابراهیم شریفی عاشورآبادی؛ غلام‌حسین رحمانی


9. بررسی اثرات کود نیتروژن و زمان برداشت بر روی صفات زراعی، اسانس و منتول نعناع فلفلی (Mentha piperita L.)

دوره 30، شماره 3، مرداد و شهریور 1393، صفحه 486-495

حسین زینلی؛ حسین حسینی؛ محمدحسن شیرزادی