همکاری با انجمن علمی گیاهان دارویی ایران
دوره 40 (1403)
دوره 39 (1402)
دوره 38 (1401)
دوره 37 (1400)
دوره 36 (1399)
دوره 35 (1398)
دوره 34 (1397)
دوره 33 (1396)
دوره 32 (1395)
دوره 31 (1394)
دوره 30 (1393)
دوره 29 (1392)
دوره 28 (1391)
دوره 27 (1390)
دوره 26 (1389)
دوره 25 (1388)
دوره 24 (1387)
دوره 23 (1386)
دوره 22 (1385)
دوره 21 (1384)
دوره 20 (1383)
دوره 19 (1382)
دوره 18 (1381-7)
دوره 17 (1381-6)
دوره 16 (1381-5)
دوره 15 (1381-4)
دوره 14 (1381-3)
دوره 13 (1381-2)
دوره 12 (1381-1)
دوره 11 (1380-5)
دوره 10 (1380-4)
دوره 9 (1380-3)
دوره 8 (1380-2)
دوره 7 (1380-1)
دوره 6 (1379)
دوره 5 (1379)
دوره 4 (1378)
دوره 3 (1378)
دوره 2 (1377)
دوره 1 (1377)
اثرات بیولوژیک اسانس‌ها و عصاره‌ها
ارزیابی خواص آنتی‌اکسیدانی پودر برگ Oxalis corniculata L. و مقایسه اثر افزودن آن با ویتامین C بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی

سرور اسفندیاری؛ مژگان مظهری؛ امیدعلی اسماعیلی پور؛ حسین دوماری

دوره 37، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1400، ، صفحه 475-486

https://doi.org/10.22092/ijmapr.2021.353756.2951

چکیده
  به‌منظور ارزیابی خواص آنتی‌اکسیدانی پودر برگ گیاه دارویی شبدرترشک (Oxalis corniculata L.)‌ و مقایسه اثر افزودن آن با ویتامین C بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی یک آزمایش در قالب طرح کاملاً تصادفی با 4 تیمار، 5 تکرار و 10 پرنده در هر تکرار انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل جیره پایه ذرت-سویا (شاهد)، جیره پایه + 250 میلی‌گرم در ...  بیشتر

عملکرد کمّی و کیفی کنگرفرنگی (Cynara cardunculus L. var. scolymus (L.) Fiori) تحت تأثیر تراکم بوته و رقابت علف‌های هرز

صبا سیادت جمیان؛ مجید آقاعلیخانی؛ علی مختصی بیدگلی

دوره 35، شماره 5 ، آذر و دی 1398، ، صفحه 819-833

https://doi.org/10.22092/ijmapr.2019.125622.2528

چکیده
  شناسه دیجیتال (DOR):98.1000/1735-0905.1398.35.819.97.5.1593.1586 به‎منظور بررسی تأثیر تراکم کاشت بر ویژگی‌های کمّی و کیفی کنگرفرنگی (Cynara cardunculus L. var. scolymus L.Fiori) در شرایط حضور و عدم حضور علف‌های هرز، یک آزمایش مزرعه‎ای در سال 1395 در دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس انجام شد. آزمایش به‌صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با سه تکرار اجرا شد. عوامل ...  بیشتر

ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی عصاره برگ زیتون (Olea Europaea L.) رقم زراعی میشن به روش الایزا

زهرا رفیعی؛ سید مهدی جعفری؛ مهران اعلمی؛ مرتضی خمیری

دوره 28، شماره 2 ، مرداد 1391، ، صفحه 280-292

https://doi.org/10.22092/ijmapr.2012.3044

چکیده
  هدف از این پژوهش، بررسی اثر استخراج به‌ روش خیساندن و استخراج به کمک امواج مایکروویو بر میزان ترکیب‌های فنولی برگ‌های زیتون (Olea Europaea L.) واریته میشن با حلال‌های آب، متانول 80% و استون بود. عصاره متانولی در روش استخراج به کمک مایکروویو بیشترین میزان ترکیب‌های فنولی (13/0±385/211 میلی‌گرم معادل تانیک‌اسید در گرم عصاره) را ...  بیشتر

بررسی اثر استخراج ترکیب‌های فنولی میوه بلوط (Quercus branti var persica Lindl.) با حلال‌های مختلف بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی آنها در ثبات اکسیداتیو روغن آفتابگردان

مریم قادری قهفرخی؛ مهران اعلمی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمدحسین عزیزی؛ محمد قربانی

دوره 28، شماره 1 ، اردیبهشت 1391، ، صفحه 59-72

https://doi.org/10.22092/ijmapr.2012.3755

چکیده
  بلوط (Quercus branti var persica Lindl.) متعلق به خانواده Fagaceae و جنس Quercus می‌‌باشد. میوه بلوط از دیرباز کاربرد زیادی در طب سنتی داشته‌است و برای درمان بیماریهایی نظیر اسهال، درد معده، بواسیر، نرمی استخوان، کم‌خونی، سوختگی، اگزما و واریس مورد استفاده قرار می‌گیرد. هدف از این مطالعه استخراج ترکیب‌های فنولی میوه بلوط (Q. branti var persica) با سامانه‌های ...  بیشتر

مقایسه روشهای مختلف استخراج ترکیب‌های فنولی و فلاونوئیدی از گیاه گزنه (Urtica dioica L.)

مهدی قره‌خانی؛ محمد قربانی؛ محمدعلی ابراهیم‌زاده؛ سیدمهدی جعفری؛ علیرضا صادقی ماهونک

دوره 26، شماره 3 ، آبان 1389، ، صفحه 389-405

https://doi.org/10.22092/ijmapr.2010.6800

چکیده
  هدف از این تحقیق بررسی تأثیر روشهای استخراج غرقابی، استخراج به کمک اولتراسوند و استخراج به کمک مایکروویو بر میزان استخراج ترکیب‌های فنولی و فلاونوئیدی از برگهای گزنه (Urtica dioica L.) به همراه سه حلال استخراجی آب، متانول 80% و کلروفرم بود. در روش غرقابی، حلال آب و کلروفرم به‌ترتیب بیشترین مقدار ترکیب‌های فنولی و فلاونوئیدی را استخراج کردند. ...  بیشتر