کلیدواژه‌ها = ترکیب‌های فنولی
تعداد مقالات: 4
1. عملکرد کمّی و کیفی کنگرفرنگی (Cynara cardunculus L. var. scolymus (L.) Fiori) تحت تأثیر تراکم بوته و رقابت علف‌های هرز

دوره 35، شماره 5، آذر و دی 1398، صفحه 819-833

صبا سیادت جمیان؛ مجید آقاعلیخانی؛ علی مختصی بیدگلی


2. ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی عصاره برگ زیتون (Olea Europaea L.) رقم زراعی میشن به روش الایزا

دوره 28، شماره 2، مرداد و شهریور 1391، صفحه 280-292

زهرا رفیعی؛ سید مهدی جعفری؛ مهران اعلمی؛ مرتضی خمیری


3. بررسی اثر استخراج ترکیب‌های فنولی میوه بلوط (Quercus branti var persica Lindl.) با حلال‌های مختلف بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی آنها در ثبات اکسیداتیو روغن آفتابگردان

دوره 28، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1391، صفحه 59-72

مریم قادری قهفرخی؛ مهران اعلمی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمدحسین عزیزی؛ محمد قربانی


4. مقایسه روشهای مختلف استخراج ترکیب‌های فنولی و فلاونوئیدی از گیاه گزنه (Urtica dioica L.)

دوره 26، شماره 3، مهر و آبان 1389، صفحه 389-405

مهدی قره‌خانی؛ محمد قربانی؛ محمدعلی ابراهیم‌زاده؛ سیدمهدی جعفری؛ علیرضا صادقی ماهونک