همکاری با انجمن علمی گیاهان دارویی ایران
دوره 40 (1403)
دوره 39 (1402)
دوره 38 (1401)
دوره 37 (1400)
دوره 36 (1399)
دوره 35 (1398)
دوره 34 (1397)
دوره 33 (1396)
دوره 32 (1395)
دوره 31 (1394)
دوره 30 (1393)
دوره 29 (1392)
دوره 28 (1391)
دوره 27 (1390)
دوره 26 (1389)
دوره 25 (1388)
دوره 24 (1387)
دوره 23 (1386)
دوره 22 (1385)
دوره 21 (1384)
دوره 20 (1383)
دوره 19 (1382)
دوره 18 (1381-7)
دوره 17 (1381-6)
دوره 16 (1381-5)
دوره 15 (1381-4)
دوره 14 (1381-3)
دوره 13 (1381-2)
دوره 12 (1381-1)
دوره 11 (1380-5)
دوره 10 (1380-4)
دوره 9 (1380-3)
دوره 8 (1380-2)
دوره 7 (1380-1)
دوره 6 (1379)
دوره 5 (1379)
دوره 4 (1378)
دوره 3 (1378)
دوره 2 (1377)
دوره 1 (1377)
بررسی خاصیت آنتی‌اکسیدان و ترکیب‌های فنولی دو رقم از پیاز ایرانی (Allium cepa L.) با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا

مهناز باقرلو؛ رضا حیدری؛ رشید جامعی؛ صابر قادرپور

دوره 28، شماره 3 ، آبان 1391، ، صفحه 455-464

https://doi.org/10.22092/ijmapr.2012.2947

چکیده
  گیاهان جنس Allium منبع مهمی از ترکیب‌های فنولی و فلاونوئیدی رژیم غذایی هستند. پلی‌فنول‌ها فعالیت اصلی آنتی‌اکسیدانی را در گیاهان انجام می‌دهند. ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی ترکیب‌های فنولی به‌علت قابلیت احیاء‌کنندگی آنها می‌باشد. این مطالعه برای شناسایی و تعیین مقدار ترکیب‌های فنولی تانیک اسید، 8-هیدروکسی کوئینولین، ...  بیشتر