نویسنده = K. Jaimand
تعداد مقالات: 53
1. بررسی کمّی و کیفی اسیدهای چرب در بذر دو گونه گیاهی شورپسند Salicornia herbacea L. و Suaeda fruticosa (L.) Forssk. به‌عنوان منبع روغن خوراکی

دوره 33، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 233-243

مریم شاهی؛ محمد ساغری؛ احسان زندی اصفهان؛ کامکار جایمند


2. بررسی تنوع در ترکیب‌های شیمیایی اسانس 25 اکسشن گل‌محمدی کشت شده در استان کرمانشاه با استفاده از روشهای آماری چند متغیره

دوره 32، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 98-114

برزو یوسفی؛ حمیدرضا قاسمپور؛ بایزید یوسفی؛ سیدرضا طبایی عقدایی؛ کامکار جایمند


3. بررسی اسیدهای چرب روغن بذر Moringa peregrina (Forssk.) Fiori از رویشگاه‌های مختلف در استان سیستان و بلوچستان

دوره 30، شماره 3، مرداد و شهریور 1393، صفحه 425-432

کامکار جایمند؛ محمدباقر رضایی؛ فاطمه سفیدکن؛ محمود نادری؛ هاشم کنشلو؛ محمدیوسف آچاک؛ مهدی فرحپور؛ شاهرخ کریمی


4. تأثیر کاربرد کود زیستی فسفری و تراکم بوته بر کمّیت و کیفیت اسانس گیاه دارویی زنیان (Trachyspermum copticum L.)

دوره 30، شماره 3، مرداد و شهریور 1393، صفحه 496-509

عباس نیکوپور؛ کامکار جایمند؛ محمدتقی درزی؛ فرهاد رجالی


5. اثر تنش خشکی بر کمّیت و کیفیت اسانس و کارایی مصرف آب (WUE) در اکالیپتوس (Eucalyptus camaldulensis Dehnh.)

دوره 29، شماره 4، بهمن و اسفند 1392، صفحه 772-782

محمدهادی راد؛ کامکار جایمند؛ محمدحسن عصاره؛ مهدی سلطانی


6. بررسی نوسانهای فصلی اسانس و ترکیب 1،8-سینئول در گونه‌های سازگار اکالیپتوس در استان فارس

دوره 29، شماره 4، بهمن و اسفند 1392، صفحه 796-807

کامکار جایمند؛ محمدحسن عصاره؛ مهدی میرزا؛ محمود نادری؛ شاهرخ کریمی؛ اسلام پارسا


7. استخراج و اندازه‌گیری ترکیب کوئرستین و کامفرول در اندام‌های مختلف گونه گیاهی رازیانه Foeniculum vulgare Mill.

دوره 29، شماره 3، مهر و آبان 1392، صفحه 681-691

کامکار جایمند؛ هلن اهرابی اصلی؛ زهرا بهراد


8. بررسی تأثیر مصرف کودهای‌ ارگانیک و شیمیایی بر اسانس بابونه آلمانی (Matricaria chamomilla L.)

دوره 29، شماره 2، مرداد و شهریور 1392، صفحه 373-386

مریم نیک‌نژاد؛ محمدحسین لباسچی؛ کامکار جایمند؛ فیروزه حاتمی


9. تعیین‌ میزان تانن در گلاب، پسآب و تفاله گل‌محمدی (Rosa damascena Mill.)

دوره 27، شماره 2، مرداد و شهریور 1390، صفحه 348-357

کامکار جایمند؛ محمدباقر رضایی؛ سیدرضا طبایی‌عقدایی؛ محمود نادری حاجی باقرکندی؛ سعیده مشکی‌زاده


10. گیاهان دارویی استان گیلان و قسمت‌های مورد استفاده آنها

دوره 26، شماره 3، مهر و آبان 1389، صفحه 326-347

عباس اکبرزاده؛ کامکار جایمند؛ ارسلان همتی؛ بابا خانجانی‌شیراز


11. استخراج و اندازه‌گیری ترکیبهای فلاونوییدی کامفرول و کوئرستین در گلبرگ ده ژنوتیپ از گل‌محمدی (Rosa damascena Mill.) از مناطق غربی ایران

دوره 25، شماره 4، بهمن و اسفند 1388، صفحه 547-555

کامکار جایمند؛ محمدباقر رضایی؛ محمدحسن عصاره؛ سیدرضا طبایی عقدایی؛ سعیده مشکی‌زاده


12. شناسایی و مقایسه ترکیبهای موجود در اسانس پوست میوه بالنگ (Citrus medica L.) با دو روش استخراج (تقطیر با آب و پرس سرد)

دوره 24، شماره 4، بهمن و اسفند 1387، صفحه 428-436

معصومه حبشی؛ مهدی میرزا؛ یونس مستوفی؛ کامکار جایمند


13. بررسی ترکیبهای شیمیایی اسانس گیاه Anthemis coelopoda Boiss.

دوره 24، شماره 3، مهر و آبان 1387، صفحه 271-277

محمدباقر رضایی؛ کامکار جایمند؛ ولی‌‌اله مظفریان


14. تأثیر مدت زمان نگهداری کلاله زعفران (Crocus sativus L.) بر میزان ترکیب Crocin

دوره 23، شماره 2، مرداد و شهریور 1386، صفحه 262-268

کامکار جایمند؛ محمدباقر رضایی؛ اکبر نجفی آشتیانی


15. استخراج و تعیین میزان ترکیب اولئوروپین در 9 رقم زیتون Olea europa L. کشت شده در ایستگاه تحقیقاتی فدک (دزفول)

دوره 22، شماره 1، بهار 1385، صفحه 74-78

کامکار جایمند؛ محمدباقر رضایی؛ زهرا آبروش؛ مصطفی گلی پور؛ مرتضی شریفی


16. بررسی و تعیین ترکیبهای شیمیایی اسانس برگ Eucalyptus stricklandii Maiden و Eucalyptus erythrocorys F. Muell.

دوره 21، شماره 4، زمستان 1384، صفحه 443-452

کامکار جایمند؛ محمدحسن عصاره؛ محمدباقر رضایی؛ محمدمهدی برازنده


17. مقایسه کمیت و کیفیت اسانس گل محمدی .Rosa damascena Mill حاصل از طرحهای مختلف دستگاهی تقطیر با آب

دوره 21، شماره 3، پاییز 1384، صفحه 283-292

کامکار جایمند؛ محمدباقر رضایی؛ محمدحسن عصاره؛ محمد مهدی برازنده


18. استخراج و تعیین میزان ترکیب اولئوروپین در پسآب حاصل از شستشوی میوه Olea europa L

دوره 21، شماره 2، تابستان 1384، صفحه 224-232

کامکار جایمند؛ محمدباقر رضایی؛ اکبر نجفی آشتیانی


19. بررسی تنوع در میزان اسانس گل محمدی (Rosa damascena Mill.) استانهای مرکزی ایران

دوره 21، شماره 1، بهار 1384، صفحه 35-49

سیدرضا طبائی عقدائی؛ محمدباقر رضایی؛ کامکار جایمند


20. شناسایی کاروتنوئیدهای گلیکوزیدی زعفران (Croucus sativus.L) به روش کروماتوگرافی لایه نازک (TLC)

دوره 20، شماره 4، زمستان 1383، صفحه 407-416

ابوالفضل کمرکی فراهانی؛ پروین بقایی؛ محمدباقر رضایی؛ کامکار جایمند


21. بررسی ترکیبهای روغن اسانسیEucalyptus porosa

دوره 20، شماره 4، زمستان 1383، صفحه 469-476

محمدحسن عصاره؛ محمد مهدی برازنده؛ کامکار جایمند


22. بررسی تنوع ژنوتیپهای گل محمدی (.Rosa damascena Mill) غرب ایران درتولید اسانس

دوره 20، شماره 4، زمستان 1383، صفحه 533-545

سیدرضا طیائی عقدائی؛ محمدباقر رضایی؛ کامکار جایمند


23. تعیین میزان ژوگلون در برگ و میوه سبز درخت گردو ( .juglans regia L ) توسط کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC)

دوره 20، شماره 3، پاییز 1383، صفحه 323-331

کامکار جایمند؛ پروین بقایی؛ محمد باقر رضایی؛ سید ابوالفضل سجادی پور؛ ملیحه نصر آبادی


25. استخراج، جداسازی و شناسایی فلاونوئیدهای کوئرستین و روبینین از گیاه اقاقیا (Robinia pseudoacacia L.)

دوره 20، شماره 1، بهار 1383، صفحه 19-38

فاطمه سفید کن؛ اعظم آقا ولی جماعت؛ مختار علی نیا رودسری؛ کامکار جایمند