همکاری با انجمن علمی گیاهان دارویی ایران
دوره 40 (1403)
دوره 39 (1402)
دوره 38 (1401)
دوره 37 (1400)
دوره 36 (1399)
دوره 35 (1398)
دوره 34 (1397)
دوره 33 (1396)
دوره 32 (1395)
دوره 31 (1394)
دوره 30 (1393)
دوره 29 (1392)
دوره 28 (1391)
دوره 27 (1390)
دوره 26 (1389)
دوره 25 (1388)
دوره 24 (1387)
دوره 23 (1386)
دوره 22 (1385)
دوره 21 (1384)
دوره 20 (1383)
دوره 19 (1382)
دوره 18 (1381-7)
دوره 17 (1381-6)
دوره 16 (1381-5)
دوره 15 (1381-4)
دوره 14 (1381-3)
دوره 13 (1381-2)
دوره 12 (1381-1)
دوره 11 (1380-5)
دوره 10 (1380-4)
دوره 9 (1380-3)
دوره 8 (1380-2)
دوره 7 (1380-1)
دوره 6 (1379)
دوره 5 (1379)
دوره 4 (1378)
دوره 3 (1378)
دوره 2 (1377)
پیشگفتار
دوره 1، شماره 1 ، بهمن 1377، صفحه 3-14

چکیده
  در جلد 1و 2 مجموعه مقالات گیاهان معطر و دارویی،بخشی از نتایج حاصله از طرح تحقیقاتی مشترک موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع و سازمان فائو به نام "گسترش توان تحقیقاتی در زمینه گیاهان معطر" آمده است.این طرح همانگونه که از عنوانش برمی آید به منظور راه اندازی تحقیقات جهت استخراج و شناسایی کمی و کیفی اسانسها و عصاره های گیاهی تعدادی از گیاهان مهم ...  بیشتر

بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس درمنه Artemisa siberi Besser
دوره 1، شماره 1 ، بهمن 1377، صفحه 15-27

چکیده
   محل جمع آوری گیاه: اطراف تهران فصل جمع آوری گیاه: اواخر خرداد ماه اندام مورد استفاده: قسمتهای هوایی گیاه روش اسانس گیری: تقطیر با آب و بخار با دستگاه Kasier & Lang بازده اسانس: 0.5 درصد نسبت به وزن گیاه خشک ترکیبهای اصلی: کامفر(0.39%)، لیمونن+ 1و8 سینئول(15%)، کامفن(6%)، آلفا پی نن(5%)  بیشتر

بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس زیره کرمان B. Bunium persicum (Boiss)
دوره 1، شماره 1 ، بهمن 1377، صفحه 28-37

چکیده
  محل جمع آوری گیاه: کرمان فصل جمع آوری گیاه: تابستان اندام مورد استفاده: بذر روش اسانس گیری: تقطیر با آب و بخار با دستگاه Kasier & Lang بازده اسانس: 4 درصد نسبت به وزن گیاه خشک ترکیبهای اصلی:گاما-تریپینن(40%)،کومینیل آلدئید(13.7%)، لیمونن+ 1و8 سینئول(10.7%)، تریپینن 7-آل (10.7%)، پارا- منتا،1و3 دی ان-7-آل (5.3%)   بیشتر

بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس درمنه ترکی Chenopodium botrys L.
دوره 1، شماره 1 ، بهمن 1377، صفحه 38-45

چکیده
  محل جمع آوری گیاه:کوهدشت فصل جمع آوری گیاه: تابستان اندام مورد استفاده: قسمتهای هوایی گیاه روش اسانس گیری: تقطیر با آب و بخار با دستگاه Kasier & Lang بازده اسانس: 15 درصد نسبت به وزن گیاه خشک ترکیبهای اصلی: کارون (63%)، آلفا- توجن (16%)، بتا-بیزابولن(6.9%)  بیشتر

بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس عصاره بادرشبو Dracocephalum moldavica L.
دوره 1، شماره 1 ، بهمن 1377، صفحه 46-54

چکیده
  محل جمع آوری گیاه: اطراف کرج فصل جمع آوری گیاه: تابستان اندام مورد استفاده: سرشاخه های گلدار روش اسانس گیری: خیساندن در حلال هگزان بازده اسانس: 1.6 درصد نسبت به وزن H,GDI 'DHI ترکیبهای اصلی: ژرانیال (33%) ، ژرانیال استات (29%)، نرال(26%)، ژرانیول (6.6%)  بیشتر

بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس مشک بو Ducrosia anethifolia (DC.) Boiss.
دوره 1، شماره 1 ، بهمن 1377، صفحه 55-64

چکیده
  محل جمع آوری گیاه: باغ گیاهشناسی ایران فصل جمع آوری گیاه: تابستان اندام مورد استفاده: قسمتهای هوایی گیاه (برگ و گل) روش اسانس گیری: تقطیر با آب و بخار با دستگاه Kasier & Lang بازده اسانس:  0.41درصد نسبت به وزن گیاه خشک ترکیبهای اصلی: دکانال (45%)، تترا دکانال (13.6%)، کریزانتنیل استات (7.7%)  بیشتر

بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس خوشاریزه Echinophora platyloba Dc.
دوره 1، شماره 1 ، بهمن 1377، صفحه 65-73

چکیده
  محل جمع آوری گیاه:درکه- تهران فصل جمع آوری گیاه: تابستان اندام مورد استفاده: قسمتهای هوایی گیاه روش اسانس گیری: تقطیر با آب و بخار با دستگاه Kasier & Lang بازده اسانس: 0.3 درصد نسبت به وزن گیاه ترکیبهای اصلی: ترانس اوسیمن (82%)، لینالول(2.8%)  بیشتر

بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده عصاره سنجد Elaeagnus angustifolia L.
دوره 1، شماره 1 ، بهمن 1377، صفحه 74-82

چکیده
  محل جمع آوری گیاه: باغ گیاهشناسی ایران فصل جمع آوری گیاه: بهار اندام مورد استفاده: گل روش اسانس گیری: خیساندن در حلال هگزان بازده اسانس: 1.7  درصد نسبت به وزن گیاه ترکیبهای اصلی: ترانس- اتیل – سینامات (94%)، فنیل اتیل الکل(2%)  بیشتر

بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس گلپر Heracleum persicum Desf.
دوره 1، شماره 1 ، بهمن 1377، صفحه 83-92

چکیده
  محل جمع آوری گیاه: منطقه دیزین فصل جمع آوری گیاه: تابستان اندام مورد استفاده: برگ تازه روش اسانس گیری: تقطیر با آب و بخار با دستگاه Kasier & Lang بازده اسانس: 1 درصد نسبت به وزن گیاه تازه ترکیبهای اصلی: ترانس-آنتول (61%)، بتا پی نن(7%)، ترانس-اوسیمن (4.7%)  بیشتر

بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس گل راعی Hypericum perforatum L.
دوره 1، شماره 1 ، بهمن 1377، صفحه 93-102

چکیده
  محل جمع آوری گیاه: سیراچال فصل جمع آوری گیاه: تابستان اندام مورد استفاده: سرشاخه هوایی روش اسانس گیری: تقطیر با آب و بخار با دستگاه Kasier & Lang بازده اسانس: 0.2% ترکیبهای اصلی: آلفا- پی نن(65%)، سابی نن (8%)، بتا- پی نن(7%)، ترانس اوسیمن(4%)  بیشتر

بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده عصاره پیچ امین الدوله Lonicera caprifolium L.
دوره 1، شماره 1 ، بهمن 1377، صفحه 103-110

چکیده
  محل جمع آوری گیاه: باغ گیاهشناسی ایران فصل جمع آوری گیاه: بهار اندام مورد استفاده: گل روش اسانس گیری: خیساندن در حلال هگزان بازده اسانس: 0.4  درصد نسبت به وزن گیاه خشک ترکیبهای اصلی: لینالول (21%)، 1و7-اکتا دی ان – 3و6 – دی ال ، 2و 6- دی متیل (17%)، ترانس- نرولیدول (11.4%)، آلفا – فارنزن (6.2%)  بیشتر