همکاری با انجمن علمی گیاهان دارویی ایران
دوره 40 (1403)
دوره 39 (1402)
دوره 38 (1401)
دوره 37 (1400)
دوره 36 (1399)
دوره 35 (1398)
دوره 34 (1397)
دوره 33 (1396)
دوره 32 (1395)
دوره 31 (1394)
دوره 30 (1393)
دوره 29 (1392)
دوره 28 (1391)
دوره 27 (1390)
دوره 26 (1389)
دوره 25 (1388)
دوره 24 (1387)
دوره 23 (1386)
دوره 22 (1385)
دوره 21 (1384)
دوره 20 (1383)
دوره 19 (1382)
دوره 18 (1381-7)
دوره 17 (1381-6)
دوره 16 (1381-5)
دوره 15 (1381-4)
دوره 14 (1381-3)
دوره 13 (1381-2)
دوره 12 (1381-1)
دوره 11 (1380-5)
دوره 10 (1380-4)
دوره 9 (1380-3)
دوره 8 (1380-2)
دوره 7 (1380-1)
دوره 6 (1379)
دوره 5 (1379)
دوره 4 (1378)
دوره 3 (1378)
دوره 2 (1377)
دوره 1 (1377)
استخراج و اندازه‌گیری ترکیب کوئرستین و کامفرول در اندام‌های مختلف گونه گیاهی رازیانه Foeniculum vulgare Mill.

کامکار جایمند؛ هلن اهرابی اصلی؛ زهرا بهراد

دوره 29، شماره 3 ، آبان 1392، ، صفحه 681-691

https://doi.org/10.22092/ijmapr.2013.4050

چکیده
  فلاونوییدها طبقه بزرگی از پلی‌فنل‌ها با بیش از 4000 ترکیب هستند که در گیاه نقش آنتی‌اکسیدانی را در فتوسنتز به‌عهده دارند و در انسان دارای اثرهای آنتی‌اکسیدانی، ضدالتهابی، جلوگیری‌کننده سرطان و محافظت‌کننده از قلب می‌باشند. ترکیب کوئرستین و کامفرول در گروه فلاونول‌ها قرار دارند و برای مقابله با ویروس‌ها و سلول‌های ...  بیشتر

استخراج و تعیین ساختار شیمیایی چالکون و فلاونوئیدهای موجود در گلهای Tanacetum parthenium L. و بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره متانولی آن

علی شفقت

دوره 26، شماره 2 ، مرداد 1389، ، صفحه 157-167

https://doi.org/10.22092/ijmapr.2010.6840

چکیده
  فلاونوئیدها ترکیب‌های طبیعی مهمی هستند که در بسیاری از گیاهان یافت می‌شوند و اثرهای دارویی و بیولوژیکی با ارزشی مانند: تصفیه خون، تقویت سیستم ایمنی، تنظیم سطح کلسترول، تنظیم فشار خون، توقف ترشحات اسیدی، پیشگیری ترومبوس، توقف سیتوفی، پیشگیری از سرطان و ترقی و پیشرفت متابولیسم از خود نشان می‌دهند. در این تحقیق، فلاونوئیدها و یک ...  بیشتر

استخراج و اندازه‌گیری ترکیبهای فلاونوییدی کامفرول و کوئرستین در گلبرگ ده ژنوتیپ از گل‌محمدی (Rosa damascena Mill.) از مناطق غربی ایران

کامکار جایمند؛ محمدباقر رضایی؛ محمدحسن عصاره؛ سیدرضا طبایی عقدایی؛ سعیده مشکی‌زاده

دوره 25، شماره 4 ، بهمن 1388، ، صفحه 547-555

https://doi.org/10.22092/ijmapr.2010.7140

چکیده
  دارویی هستند و برای مقابله با ویروسها و سلولهای سرطانی استفاده می‌شوند. هدف از این تحقیق، استخراج و اندازه‌گیری ترکیبهای فلاونوییدی کامفرول و کوئرستین در گلبرگ نمونه‌های مختلف گل‌محمدی کشت شده در باغ گیاه‌شناسی ایران (تهران) با منشأ مناطق غربی بود. پنج گرم نمونه تازه گل‌محمدی توسط دستگاه آسیاب برقی خرد و توسط مخلوط متانول و اسید ...  بیشتر

اثرات حفاظتی فلاونوئیدها در مقابل همولیز گلبولی ناشی از رادیکال‌های آزاد

صدیقه عسگری؛ غلامعلی نادری؛ نازیلا عسکری

دوره 21، شماره 4 ، بهمن 1384، ، صفحه 505-515

https://doi.org/10.22092/ijmapr.2006.115032

چکیده
  فلاونوئیدها ترکیبهایی پلی‌فنولیکی هستند که در همه غذاها با سرچشمه گیاهی وجود دارند. آثار آنتی‌اکسیدانی آنها به اثبات رسیده است، به‌طوری که مصرف سبزیجات و گیاهان از بروز سرطان و بیماری‌های قلبی و عروقی نظیر آترواسکلروز جلوگیری می‌کند. از طرفی امروزه مصرف آنتی اکسیدان‌های سنتتیک به دلیل سمیت آنها محدود گشته است و توجه جوامع پزشکی ...  بیشتر