همکاری با انجمن علمی گیاهان دارویی ایران
دوره 40 (1403)
دوره 39 (1402)
دوره 38 (1401)
دوره 37 (1400)
دوره 36 (1399)
دوره 35 (1398)
دوره 34 (1397)
دوره 33 (1396)
دوره 32 (1395)
دوره 31 (1394)
دوره 30 (1393)
دوره 29 (1392)
دوره 28 (1391)
دوره 27 (1390)
دوره 26 (1389)
دوره 25 (1388)
دوره 24 (1387)
دوره 23 (1386)
دوره 22 (1385)
دوره 21 (1384)
دوره 20 (1383)
دوره 19 (1382)
دوره 18 (1381-7)
دوره 17 (1381-6)
دوره 16 (1381-5)
دوره 15 (1381-4)
دوره 14 (1381-3)
دوره 13 (1381-2)
دوره 12 (1381-1)
دوره 11 (1380-5)
دوره 10 (1380-4)
دوره 9 (1380-3)
دوره 8 (1380-2)
دوره 7 (1380-1)
دوره 6 (1379)
دوره 5 (1379)
دوره 4 (1378)
دوره 3 (1378)
دوره 2 (1377)
دوره 1 (1377)
اثرات بیولوژیک اسانس‌ها و عصاره‌ها
اثر تغذیه برگ حنا (Lawsonia inermis L.) بر عملکرد رشد، برخی فراسنجه‌های خونی و آنزیم‌های کبدی بره‌های نژاد کرمانی

بنت الهدی بهادر؛ جمیل بهرام پور؛ امیر موسایی؛ حسین دوماری

دوره 38، شماره 4 ، دی 1401، ، صفحه 622-631

https://doi.org/10.22092/ijmapr.2022.358526.3163

چکیده
  برگ حنا (Lawsonia inermis L.) به‌واسطه داشتن مقادیر زیادی از ترکیب‌های فنولیک ازجمله تانن‌ها از خواص دارویی منحصر به‌فردی همچون خواص آنتی‌بیوتیکی برخوردار می‌باشد. این پژوهش به‌منظور بررسی اثر تغذیه با برگ حنا بر عملکرد رشد، برخی فراسنجه‌های خونی و آنزیم‌های کبدی 20 رأس بره نر نژاد کرمانی، آزمایشی در قالب طرح کاملاً تصادفی در 5 تکرار ...  بیشتر

اثرات اسانس گیاهان نعناع فلفلی و رزماری بر عملکرد، وزن اندام‌های داخلی و برخی فراسنجه‌های خونی بلدرچین‌های ژاپنی

یونس مولودی؛ محسن دانشیار

دوره 33، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1396، ، صفحه 915-927

https://doi.org/10.22092/ijmapr.2018.107562.1847

چکیده
  هدف از این تحقیق بررسی اثرات سطوح مختلف اسانس رزماری (صفر، 100 و 200 میلی‌گرم در کیلوگرم) و اسانس نعناع فلفلی (صفر، 100 و 200 میلی‌گرم در کیلوگرم) بر عملکرد، وزن اندام‌های داخلی و برخی فراسنجه‌های خونی با استفاده از 360 قطعه از بلدرچین یک‌روزه در قالب یک آزمایش فاکتوریل 3×3 بر پایه طرح کاملاً تصادفی با 9 تیمار و 4 تکرار (10 پرنده در هر تکرار) ...  بیشتر

پاسخ عملکرد، خصوصیات لاشه و ایمنی بلدرچین‌های ژاپنی به سطوح مختلف پودر نعناع فلفلی (Mentha piperita L.)

کیوان عزیزی؛ محسن دانشیار؛ سید میثم ابطحی؛ سید هادی گلدانی

دوره 33، شماره 5 ، دی 1396، ، صفحه 820-836

https://doi.org/10.22092/ijmapr.2017.109118.1933

چکیده
  هدف این تحقیق بررسی اثرات سطوح مختلف پودر گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) بر سیستم ایمنی، خصوصیات لاشه و عملکرد بلدرچین‌های ژاپنی بود. برای این منظور از 200 قطعه جوجه بلدرچین ژاپنی Coturnix Japonica (Coturnix) یک روزه در قالب طرح کاملاً تصادفی با 4 تیمار و 5 تکرار و 10 پرنده در هر تکرار استفاده شد. تیمارهای آزمایشی شامل چهار سطح نعناع فلفلی (صفر، 0.25، 0.5 ...  بیشتر

تأثیر سطوح مختلف عصاره‌ آویشن (Thymus vulgaris L.) بر رشد، فراسنجه‌های خونی و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی مصرف‌کننده نیترات سدیم در آب آشامیدنی

توحید بومی؛ محسن دانشیار

دوره 31، شماره 4 ، مهر 1394، ، صفحه 598-609

https://doi.org/10.22092/ijmapr.2015.102678

چکیده
  به‌منظور بررسی اثرات مصرف 4/27 میلی‌گرم نیترات سدیم یا سطوح مختلف صفر، 2/0، 4/0 و 6/0 درصد عصاره‌ آویشن (Thymus vulgaris L.) در آب آشامیدنی حاوی نیترات سدیم بر رشد، خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه‌های خونی، تعداد 220 قطعه جوجه نر یک‌روزه نژاد راس (308) به‌طور تصادفی در 5 گروه انتخاب شدند. تفاوت معنی‌داری برای مصرف خوراک، افزایش وزن و ضریب تبدیل خوراک ...  بیشتر